>> Meest recent

Geplaatst op 29-05-2011 verbouw badkamer in Noordhorn Jarek en zijn collega hebben bij mij de badkamer en een slaapkamer verbouwd. Ik ben erg tevreden over het geleverde werk.
Ze hebben de werkzaamheden uitstekend en naar tevredenheid uitgevoerd. Jarek is vakkundig, betrouwbaar en houd zich aan gemaakte afspraken. Hij denkt mee en geeft goede adviesen. Voor de volgende klus zal ik Jarek zeker vragen.

Geplaatst 27-04-2011 op Badkamerrenovatie in Damwald Jarek heeft samen met een collega mijn badkamer gerenoveerd.
Plaatsen van een bad, douchecabine, hang toilet en wastafel meubel.
Wand en vloertegels, nieuw plafond, radiator, verlichting en elektra.
Lange werkdagen gemaakt. Netjes gewerkt. Van de voordeur tot aan de badkamer op de eerste verdieping kwam papier op de grond ter bescherming.
Goede adviezen en ideeën.
Ben zeer tevreden met het resultaat.

Geplaatst op 01-04-2011 Renovatie badkamer, wc, slaapkamers in Groningen Onze bovenverdieping is naar grote tevredenheid gerenoveerd. Een volledig vernieuwde badkamer inclusief nieuwe muur en nieuwe wc, een kast aangepast voor de wasmachine en alle muren en plafonds van de slaapkamers gestuct. De communicatie verliep prettig, afspraken worden goed nagekomen. Jarek dacht mee en kwam met goede adviezen en praktische oplossingen bij onverwachte problemen. Alles werd dagelijks netjes achtergelaten. Een ervaren vakman.

Geplaatst op 06-03-2011 Stuckwerk en schilderwerk in Oldehove Over Jaro Klussenbedrijf zijn wij zeer tevreden. Wij hebben weer mooie strakke en geverfde muren en ook een lastig plafond is prima afgewerkt. Binnenkort zullen wij Jaro Klussenbedrijf zeker weer inschakelen.

Geplaatst op 19-02-2011 renovatie woonkamer in groningen heel positief - zeer tevreden.
Mijn huis is oude en niets is recht en Jarek en Jaro Klussenbedrijf heeft een moeilijke renovatie werk uitstekend netjes gedaan. Er was timmerwerk aan een hele nieuw vloer, die onverwacht nodig was (de oorspronkelijke plan was alleen de top laag te vernieuwen). Het meer werk was snel en goed gedaan, en de hele project blijft bijna op schema terwijl er veel meer gedaan moest worden. Er was een goed oplossing voor deze meerwerk heel snel gevonden en uitgevoerd. Daarna is er ook mooi en strak stuckwerk gedaan, met veel aandacht aan de details. Nog schilderwerk ook netjes gedaan.
Jarek was altijd bereikbaar (telefonische of per email), en hij houdt altijd aan zijn afspraken. Hij stat altijd bereid om advies te geven en iets extras te doen als het nodig is. Waneer ik weer een klus heb dan vraag ik hem zeker weer.

Geplaatst op 02-01-2011 Verbouw zolder in Zuidhorn Wij hebben nog iets goed te maken in het nieuwe jaar...een recentie schrijven. Dit was er nog niet van gekomen. De week voor de herfstvakantie heeft Jarek bij ons op zolder prima werk geleverd.
De wasmachine, droger, kachel zijn mooi weggewerkt achter twee schuifdeuren.
Verder heeft hij het plafond verlaagd, electriciteit en CV aangelegd.
Dit alles naar onze tevredenheid. We hebben de samenwerking, het overleg en zijn planning als prima ervaren en raden deze man graag bij u aan voor een volgende klus!
Karel en Rieneke

Geplaatst op 02-01-2011 montage meubelen en kleine klussen in eelderwolde In één woord SUPER! Jarek heeft bij ons alle meubelen gemonteerd en alle klussen in ons nieuwe huis gedaan. Hij werkt snel, vakknundig en netjes. Hij komt zijn afspraken na en is zeer flexibel; zeker geen 9-5 type. Een topper dus!

Geplaatst op 21-11-2010 badkamer renovatie in Winsum Jan & Rosita
Jarek heeft onze badkamer grondig gerenoveerd, we waren heel tevreden over het resultaat, hij werkt nauwkeurig, vakkundig en netjes. Houdt rekening met onze wensen en zonodig geeft hij advies. We zullen zeker bij de volgende klus(sen) aan hem denken. Zonder twijffel een aanrader.

Geplaatst op 29-10-2010 o.a. badkamer, bijkeuken, kozijn in zuidlaren Jarek is prima in staat om de vraag die je hebt naar uitvoering te vertalen. Hij werkt precies en netjes. Naast het werk is Jarek duidelijk en transparant. Je weet wat je van hem kunt verwachten. Ik kan hem zeker aanbevelen.

Geplaatst op 13-07-2010 vliering en scheidingswand in Groningen Op zoek naar een klussenbedrijf voor het maken van een vliering en een scheidingswand, kwamen wij bij Jaro Klussenbedrijf uit Zuidhorn terecht.
We zijn erg enthousiast over het resultaat en de werkwijze van Jarek.
Het benodigde materiaal werd twee verdiepingen omhoog gebracht, zonder dat de muren in huis beschadigd werden.
Hij werkt snel, nauwkeurig en erg netjes. Aan het einde van elke werkdag werd gezogen en afval verwijderd.
Tijdens de werkzaamheden was onderling overleg over de gewenste details mogelijk en werd door Jarek goede tips gegeven.
Omdat wij zo tevreden zijn, heb ik met hem afspraken gemaakt over vervolgopdrachten.
Jarek is een verademing in vergelijking met eerder door ons ingeschakelde klussers.

Geplaatst op 04-07-2010 renoveren van de badkamer in Zuidhorn Jarek heeft bij ons de oude badkamer eruit gehaald en een nieuwe badkamer erin gezet, dit alles voor een goede prijs en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Elke dag werd de rommel opgeruimd, Jarek denkt mee over eventuele verrassingen tijdens de verbouwing en komt met praktische tips. Kortom een betrouwbare en aardige klusser die in oktober de volgende klus, alle plafonds en wanden stuccen, bij ons gaat doen.
Geplaatst op 01-06-2010 Algehele renovatie badkamer in Zuidhorn Geeft vakkundige adviezen, denkt mee, werkt snel en netjes en is uitermate betrouwbaar.
Ook waterleiding / CV en het elektrisch moest veranderd worden ! Heeft de verbouwing keurig binnen de gestelde termijn geklaard. Maakt duidelijke prijsafspraken.
Ik hoef niet lang na te denken wie ik bij de eerstvolgende klus vraag...... Jarek.

Geplaatst op 01-04-2010 Renovatie badkamer,toilet,bijkeuken in Zuidhorn We hebben de badkamer, toilet beneden en de bijkeuken laten renoveren door Jaro Klussenbedrijf.
Het resultaat is super mooi en strak.
Jarek is betrouwbaar, netjes, vakkundig en snel.
Kortom een goed resultaat voor een duidelijke prijs.

Geplaatst op 07-03-2010 Renovatie Badkamer en toilet in Groningen Bij een volgende klus gaan we Jarek zeker weer bellen. Hij heeft bij ons in twee weken tijd de badkamer en het toilet volledig gerenoveerd. Leidingwerk, opnieuw betegeld, aanbrengen van een tweede toilet op de eerste verdieping, designradiator. Alles keurig afgewerkt. Hij geeft goede suggesties en denkt ook mee over de beste oplossing. Aan het einde van iedere dag ruimt hij alles op. Zeker een aanrader !

Geplaatst op 13-02-2010 Badkamer plaatsen in Groningen Jarek heeft bij ons een badkamer geplaatst, incl. vloerverwarming, hangtoilet, tegels, leidingen, designradiator enz. hij heeft mooi, strak werk geleverd.
Wij zijn zeer tevreden.

Geplaatst op 11-02-2010 schilderwerk rondom huis en restaur in zuidhorn Jarek heeft bij mij mijn huis buitenom geschilderd en restauratie werkzaamheden aan dakgoten en rep. aan dakkapel e.d. tot mijn volle tevredenheid

Geplaatst op 31-01-2010 Renovatie woonhuis in Grroningen Jarek heeft bij ons 1,5 maand verschillende werkzaamheden verricht. Het uitgevoerde werk betrof glad stucwerk zolder, boven- en benedenverdieping, renovatie van de badkamer, complete renovatie/vervanging keuken, complete renovatie vervanging wc, laminaat boven- en beneden verdieping. Deze werkzaamheden heeft hij uitstekend en naar tevredenheid uitgevoerd. Hij is vakkundig, betrouwbaar en houd zich aan de planning. Hij denkt mee en geeft advies/alternatieven. Mochten wij weer een klus hebben dan zullen we hem zeker weer vragen.